Werken in de apotheek
Promotiemateriaal

Organiseer jij de open dag voor een ROC, Middelbare school of organiseer je een gastles / open avond in de Apotheek, dan kun je gebruikmaken van promotiemateriaal, ontwikkeld door de SBA en KNMP. Bestel promotiemateriaal via onderstaand formulier. Je kunt tot uiterlijk 5 dagen voor aanvang van het evenement materiaal aanvragen. Ongeveer een week voor aanvang van het evenement ontvang je het bestelde promotiemateriaal.

Elk pakket bevat:
  • Pennen 
  • De A5 Flyer 'Apothekersassistent, heb jij 't in je?' met studiekeuzetest
  • Verschillende posters
  • Enkele rugzakjes
Bestelformulier


Uw gegevens

Door het verzenden van dit formulier geef je de SBA toestemming om je ingevulde persoonsgegevens te verwerken. Dit doen wij met als doel om zo goed mogelijk onze dienstverlening uit te voeren. Wij verzamelen alleen persoonsgegevens die we daarvoor nodig hebben. Wil je hierover meer informatie? Lees dan ons privacy statement.  

Mobiele stand
Mobiele stand
Extra's

APOTHEKERSASSISTENT

De SBA bemiddelt graag als je een apothekersassistent zou willen inzetten tijdens een open dag.

MOBIEL STAND MATERIAAL

Onder voorbehoud van beschikbaarheid kunt u de volgende materialen in bruikleen krijgen van de SBA:

  • Rolbanners in tas (verschillende designs)
  • Mobiele stand (6 magneetpanelen met 4 foto's en 2 roze panelen)
  • Rek voor foldermateriaal in een transportkoffer

Neem contact op met de SBA voor meer informatie: e-mail info@werkindeapotheek.nl, telefoon 030-6008520 en vraag naar de afdeling Werk in de apotheek.

KOSTEN

Voor het gebruik van mobiel standmateriaal en bemiddeling bij de inzet van een apothekersassistent brengt de SBA € 25,- (exclusief BTW) in rekening als tegemoetkoming in de koerierskosten of als vergoeding voor de apothekersassistent.

Transportkoffer folderrek
Folderrek