Werken in de apotheek
Interessante sites

Hieronder vind je een aantal websites met meer informatie over het werk in de apotheek.

ROC's

Wil je meer weten over de opleiding tot apothekersassistent? Neem dan contact op met één van de ROC's die de opleiding aanbieden.

http://www.roc.nl

Vacatures in de apotheek

Apotheekwerk is dé vacaturesite voor gediplomeerde apothekersassistenten én assistenten in opleiding.

www.apotheekwerk.nl

Stichting Bedrijfsfonds Apotheken

De Stichting Bedrijfsfonds Apotheken (SBA) staat voor professioneel werken in de apotheek en de ontwikkeling van mensen die hierin werkzaam zijn. De SBA is uitvoeringsorganisatie van de Cao Apotheken. De producten en diensten van de SBA vloeien dus voort uit in de cao gemaakte afspraken, bijvoorbeeld op het gebied van nascholing voor het apotheekteam, arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden.apothekersassistent.

www.sbaweb.nl

Assistenten in de gezondheidszorg

Deze site is een trefpunt voor mensen die werken als of studeren voor een medisch assistentenberoep. Je vindt er vacatures en kunt een oproep voor een stageplaats plaatsen.

www.assistentensite.nl

Beroepsvereniging apothekersassistenten

Optima Farma is de beroepsorganisatie van apothekersassistenten in openbare apotheken. Op de site vind je onder meer informatie over vervolgopleidingen en een vacaturebank.

www.optimafarma.nl

Beroepsvereniging voor farmaciemedewerkers in het ziekenhuis

Op de site van de Nederlandse Vereniging voor Farmaciemedewerkers in Ziekenhuizen (NVFZ)) vind je van alles over werken in het ziekenhuis.

www.nvfz.nl